top of page

Individuele Coaching

Een verschil maken voor de mensen die op mijn pad komen.

Waarom ik jouw coach wil worden.

Individuele coaching voor jongeren & volwassenen

Ieder mens loopt in zijn of haar leven privé of op het werk wel een keer tegen een probleem op waar niet direct een oplossing voorhanden lijkt. Binnen één of meerdere coachsessies help ik je om op zoek te gaan naar je eigen oplossing voor dit probleem, uitgaande van je persoonlijke krachten en talenten. Ik doe dit volgens de principes van het oplossingsgericht, krachtgericht en/of zijnsgericht coachen, afhankelijk van de hulpvraag en jouw behoeften. Het idee daarbij is dat een eigen realistische oplossing die bij jou past motivatie geeft om actief aan de slag te gaan. Dit maakt ook de successen die behaald worden tot jouw successen.

Op zoek naar de belemmering

Mijn overtuiging is dat gedrag altijd een eindproduct is dat tot stand komt onder invloed van veel factoren. Onder het gedrag liggen meerdere lagen zoals o.a. een laag van vaardigheden en een laag van overtuigingen. Op al deze lagen kan een belemmering liggen die maakt dat je reageert zoals je reageert. Iets dat je niet kan (een vaardigheid) kan je b.v. niet laten zien in je gedrag. Als er een overtuiging bij je bestaat dat je het toch nooit zal leren zal dit niet helpend zijn bij het ontwikkelen van vaardigheden wat vervolgens het gedrag beïnvloedt.

Ik wil graag met je onderzoeken op welke laag de belemmering kan liggen die maakt dat het probleem ontstaat dat je ervaart.

Hoe het werkt

Binnen de coaching wil ik je bewust maken van de koppeling van Denken, Voelen en Willen. Eigen gedachten geven een gevoel (positief dan wel negatief) dat vervolgens een Willen geeft (vergelijkbaar met motivatie). De gedachte b.v. dat iets leuk is kan een positief gevoel geven en een wil om hieraan deel te nemen (b.v. het bezoeken van en verjaardagsfeestje). Door je gedachten te veranderen is je gevoel te beïnvloeden en daarmee je Willen. Binnen de coaching wil ik je hiervan bewust maken door je dit mechanisme te laten ervaren in de hoop dat je het in het dagelijks leven toe kan gaan passen.

 

Kosten

€75,00 per sessie van 60 minuten.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem hieronder contact met mij op. Nog niet uitgelezen? klik hier​ voor meer informatie over de anderen diensten die ik aanbied.

bottom of page