top of page

Trainingen  en

Workshops 

Een verschil maken voor de mensen die op mijn pad komen.

Waarom ik jullie coach wil worden.

Workshops en trainingen op maat voor diverse doelgroepen gericht op een meer coachende benadering.

Presentaties, workshops en trainingen

Binnen mijn werk als Begeleider Passend Onderwijs en zeker ook binnen mijn werk bij Anders Kijken naar Kinderen (AKK) word ik regelmatig gevraagd presentaties, workshops en trainingen te geven over uiteenlopende onderwerpen. De doelgroepen zijn zeer divers. Binnen verschillende revalidatiecentra ontstond de afgelopen jaren b.v. de behoefte om op een andere, meer coachende manier, met de cliënt te gaan werken. Speciaal voor deze doelgroep (paramedici, artsen) is een vierdaagse module geschreven die we vanuit Anders Kijken naar Kinderen aanbieden.

Autisme en ADHD zijn mijn specialiteiten

Mijn specialiteit ligt o.a. op het gebied van workshops en trainingen die gericht zijn op een meer coachende benadering van mensen in het algemeen en kinderen en jongeren in het bijzonder. Daarnaast heb ik veel expertise op het gebied van de zintuiglijke prikkelverwerking en diverse ‘stoornissen’ (b.v. Autisme en ADHD) en geef over deze onderwerpen ook regelmatig workshops. Op dit moment wordt er veel geschreven over de prikkelverwerking bij mensen met autisme en dat heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer onderzoek naar gedaan wordt.

Inspiratie waarmee je aan de slag wilt gaan

Mijn missie is om mensen in beweging te krijgen door ze de meerwaarde te laten ervaren van een verandering in hun gedrag of hun mening. Dat is iets dat binnen mijn trainingen en workshops ook leidend is. Ik wil mensen niet overtuigen, maar ze meenemen in een andere manier van kijken in de hoop dat de winst gevoeld wordt. Ik wil ook bouwen op wat er al is. Mensen doen in het algemeen al heel veel goed en daar kan je op groeien. Mijn doel is om cursisten of toehoorders te inspireren zodat ze de dag na een workshop al aan de slag kunnen met de informatie die ze tot zich genomen hebben. Elke workshop kan op maat gemaakt worden.
 

Workshop of training boeken

Workshops op het gebied van de Zintuiglijke Prikkelverwerking kunnen verzorgd worden vanuit Anders Kijken naar Kinderen (www.anderskijkennaarkinderen.nl).  Of klik hier voor meer informatie over mijn werk bij AKK

Kosten zijn afhankelijk van de vraag.

 

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen of heb je vragen? Neem hieronder contact met mij op. Nog niet uitgelezen? Klik hier​ voor meer informatie over de andere diensten die ik aanbied.

bottom of page