top of page

Talentgerichte gesprekken met jongeren

Een verschil maken voor de mensen die op mijn pad komen.

Waarom ik jullie coach wil worden.

Workshops en trainingen op maat voor diverse doelgroepen gericht op een meer coachende benadering.

Binnen mijn werk als Begeleider Passend Onderwijs en zeker ook binnen mijn werk bij Anders Kijken naar Kinderen wordt ik regelmatig gevraagd presentaties, workshops en trainingen te geven over uiteenlopende onderwerpen. De doelgroepen zijn zeer divers. Binnen verschillende revalidatiecentra ontstond de afgelopen jaren b.v. de behoefte om op een andere, meer coachende manier, met de cliënt te gaan werken. Speciaal voor deze doelgroep (paramedici, artsen) is een vierdaagse module geschreven die we vanuit Anders Kijken naar Kinderen aanbieden.

Mijn specialiteit ligt o.a. op het gebied van workshops en trainingen die gericht zijn op een meer coachende benadering van mensen in het algemeen en kinderen en jongeren in het bijzonder. Daarnaast heb ik veel expertise op het gebied van de zintuiglijke prikkelverwerking en diverse ‘stoornissen’ (b.v. Autisme en ADHD) en geef over deze ontwerpen ook regelmatig workshops. Op dit moment wordt er veel geschreven over de prikkelverwerking bij mensen met autisme en dat heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer onderzoek naar gedaan wordt.

Mijn missie is om mensen in beweging te krijgen door ze de meerwaarde te laten ervaren van een verandering in hun gedrag of hun mening. Dat is iets dat binnen mijn trainingen en workshops ook leidend is. Ik wil mensen niet overtuigen, maar ze meenemen in een andere manier van kijken in de hoop dat de winst gevoeld wordt. Ik wil ook bouwen op wat er al is. Mensen doe in het algemeen al heel veel goed en daar kan je op groeien. Mijn doel is om cursisten of toehoorders te inspireren zodat ze de dag na een workshop al aan de slag kunnen met de informatie die ze tot zich genomen hebben. Elke workshop kan op maat gemaakt worden.

Kosten

In overleg (afhankelijk van de vraag)

Indicatie: €500,00 per dagdeel (ochtend of middag)

Workshops op het gebied van de Zintuiglijke Prikkelverwerking kunnen verzorgd worden vanuit Anders Kijken naar Kinderen (www.anderskijkennaarkinderen.nl)

bottom of page